Priopčenje Epimen d.o.o.

Poštovani kupci,

Sa tržišta se povlači Epimen Plus kapsule, roka trajanja 12.11.2016.
Mi kategorički osporavamo rezultat analize jer se analiza proizvoda vrši AD HOC metodom, a ne validiranom metodom.

Razlika u te dvije metode je u tome što je AD HOC standardna metoda koja nemože garantirati točne rezultate analize, a validirana metoda 100 % garantira ispravne rezultate analize,što govori i sama razlika u cijeni.
Ne validirana metoda iznosi 2.000,00 kn dok validirana iznosi preko 200.000,00 kn tako da je stroj na kojem se radi kao i prostor te osoblje potpuno sterilizirano što donosi potpuno ispravne rezultate analize tj. u tom procesu ne može doći do nikakve kontaminacije analiziranog proizvoda.
AD HOC metoda je u ovom slučaju, u našem proizvodu otkrila farmaceutsku tvar u vrlo malom postotku, a to je čestica nevidljiva golim okom koja nikako ne bi doprinjela kvaliteti našeg proizvoda.

U tako malom postotku nemože utjecati na zdravstvene tegobe, a isto tako nemože niti utjecati na potenciju muškarca.

Iz svega navedenog možete doći do zaključka da našoj tvrtci nikako nije u interesu imati navedeni sastojak u našem proizvodu.

Tvrtka Epimen je već bila u takvoj situaciji, te smo uspijeli dokazati zdravstvenu ispravnost našeg proizvoda.
Smatramo da su Epimen Plus kapsule i dalje sigurne za korištenje, te da ne izazivaju nikakve zdravstvene smetnje niti posljedice.
Zahvaljujemo našim stalnim kupcima na ukazanom povjerenju, te obečavamo da ćemo ga opravdati i ovaj put.

S poštovanjem,
Vaš Epimen

28.08.2014., 11:07

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva