Priopčenje Epimen d.o.o.

Poštovani kupci,

Sa tržišta se povlači Epimen Plus kapsule, roka trajanja 12.11.2016.
Mi kategorički osporavamo rezultat analize jer se analiza proizvoda vrši AD HOC metodom, a ne validiranom metodom.

Razlika u te dvije metode je u tome što je AD HOC standardna metoda koja nemože garantirati točne rezultate analize, a validirana metoda 100 % garantira ispravne rezultate analize,što govori i sama razlika u cijeni.
Ne validirana metoda iznosi 2.000,00 kn dok validirana iznosi preko 200.000,00 kn tako da je stroj na kojem se radi kao i prostor te osoblje potpuno sterilizirano što donosi potpuno ispravne rezultate analize tj. u tom procesu ne može doći do nikakve kontaminacije analiziranog proizvoda.
AD HOC metoda je u ovom slučaju, u našem proizvodu otkrila farmaceutsku tvar u vrlo malom postotku, a to je čestica nevidljiva golim okom koja nikako ne bi doprinjela kvaliteti našeg proizvoda.

U tako malom postotku nemože utjecati na zdravstvene tegobe, a isto tako nemože niti utjecati na potenciju muškarca.

Iz svega navedenog možete doći do zaključka da našoj tvrtci nikako nije u interesu imati navedeni sastojak u našem proizvodu.

Tvrtka Epimen je već bila u takvoj situaciji, te smo uspijeli dokazati zdravstvenu ispravnost našeg proizvoda.
Smatramo da su Epimen Plus kapsule i dalje sigurne za korištenje, te da ne izazivaju nikakve zdravstvene smetnje niti posljedice.
Zahvaljujemo našim stalnim kupcima na ukazanom povjerenju, te obečavamo da ćemo ga opravdati i ovaj put.

S poštovanjem,
Vaš Epimen

28.08.2014., 11:07

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter