Epiderm biljni balzam, 100g

Cijena 230 kn + 25 kn dostava

Naruči proizvod

Zaštitni balzam za cijelu obitelj

  • Epiderm biljni balzam iz tvrke Epimen je ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja.
  • Pogodan je za pospješivanje zacjeljivanja površinskih rana, posjekotina, lakših opekotina i čireva, te pomaže kod blažih upala kože.

Epiderm biljni balzam djelotvoran je kod sljedećih stanja i bolesti: hemoroida, upaljenih vena, popucalih kapilara, otvorenih rana (Ulcus cluris, Decubitis), opekotina, osipa kod dojenčadi, neurodermatitisa, te psorijaze (uklanja sve manifeste i dovodi oboljelu kožu u mirno stanje, koža je blago roza i bez ljuskica).
Krema se proizvodi destilacijom ekstrakta biljaka koje su ubrane na ekološki uščuvanom području Samoborskog gorja (Noršić selo) na 736 metara nadmorske visine.
Proizvod je potpuno prirodan i ekološki ispravan.
Epiderm biljni balzam u svom sastavu ima ekskluzivne ekstrakte biljaka i pčelinje proizvode.

Sastav Epiderm biljnog balzama:

Neven (Calendula officinalis flower extract flower) čiji ekstrakt dokazano djeluje protuupalno, te pospješuje zacjeljivanje rana, opekotina, posjekotina i ostalih povreda (oštećenja) kože. Neven ima antiflogističko (protuupalno) djelovanje, te pospješuje granulaciju i epitelizaciju. Ima izraziti antimikrobni učinak. U medicinskoj kozmetici koristi se za zaštitu kože i općenito kod kožnih oboljenja.

Shea maslac(Butyrospermum parkii), dobiven hladnim prešanjem jezgri oraha iz plodova afričkog drveta Vitellaria paradoxa, odlično štiti kožu od isušivanja, hrani i stvara zaštitni film, a zbog neuobičajeno visokog sadržaja triterpenskih estera ima i protuupalno i antibakterijsko djelovanje, te zaštitno djelovanje od UV zračenja.

Propolis (Propolis extract) je smolasta masa koja djeluje antimikrobno i antibakterijski.

Vitamin E(Tocopheryl acetate) povećava sposobnost zadržavanja vlage u koži, ubrzava obnavljanje oštećenih stanica te pospješuje zacjeljivanje rana. Vitamin E je dodan u balzam u svojstvu antioksidansa.

Lavandino ulje(Lavandula hybrida oil) ima protuupalno, antiseptičko i analgetsko djelovanje. Rabi se kao sastojak ljekovitih masti protiv akni, dermatitisa, ekcema i uboda kukaca, te djeluje stimulirajuće na zacjeljivanje rana.

Pčelinji vosak(Cera Flava) je prirodni vosak koji izlučuju pčele i od njega grade saće. Dobiva se topljenjem saća pčela radilica. Tamnija ili žuta boja se u vosku stvara njegovim kontaktom sa zrakom. Boja ovisi i od prisutnosti cvjetne peludi te propolisa.

100 g Epiderm biljnog balzama sadrži:

– Shea maslac (Butyrospermum parkii) – 54,0 g
– Ekstrakt cvijeta nevena (Calendula officinalis flower extract) – 40,0 g
– Žuti vosak (Cera flava) – 5,5 g
– Propolis 12 – % (Propolis extract) – 0,25 g
– Tokoferilacatat (Tocopheryl acetate) – 0,20 g
– Lavandin ulje (Lavandula hybrida oil) – 0,05 g

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter