Ella slim kapsule

Već sam naručivao/la Epimen proizvode

Slažem se s uvjetima poslovanja

PLAĆANJE, SLANJE I PRIMITAK POŠILJKE

Pošiljke naplaćujemo pouzećem, dakle plaćate tek prilikom preuzimanja paketa. Bez obzira na broj naručenih proizvoda, plaćate samo 1 dostavu. Sve pošiljke šaljemo 100 % diskretno u tamnim omotnicama kroz koje se ne može vidjeti sadržaj pošiljke.

Molimo Vas da adrese upišete točno i potpuno, jer bez potpune adrese ne možemo slati pošiljku. Također možete koristiti uslugu poste restante*, ukoliko ne želite da Vam pošiljka stigne na kućnu adresu.

Pošiljka bi trebala biti u Vašim rukama u roku 48 sati od same narudžbe. Narudžbe poslane do 14 sati biti će poslane istoga dana! Subotom i nedjeljom ne šaljemo narudžbe.

Poštovani kupci, molimo Vas da Epimen proizvode nabavljate samo na ovom web portalu, u ljekarnama i na Epimen facebook grupi – na tržištu su se pojavili i lažni proizvodi koji zloupotrebljavaju naše ime. Za uporabu tih proizvoda ne snosimo nikakvu odgovornost.

*Što znači poste restante?
Poste restante je način slanja pošiljaka na glavne poštanske urede Hrvatske pošte u nekom mjestu. Znači, u svakom gradu ili općini postoji jedna pošta koju se smatra glavnom i na koju stižu pošiljke poslane na poste restante. Na Vašu kućnu adresu u tom slučaju neće stići obavijest o prispijeću pošiljke već se sami morate interesirati na toj točno određenoj glavnoj pošti u Vašem mjestu da li je nešto stiglo na Vaše ime. Umjesto adrese kad naručujete navodite samo Vaše ime i prezime, poste restante (umjesto ulice i kućnog broja) i ime mjesta i poštanski broj. Vrijeme putovanja pošiljke je 3-5 dana. Pošiljka će Vas na pošti čekati 30 dana.

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter