Ella’s čaj za mršavljenje

Dobitna biljna kombinacija za mršavljenje

Cijena 140 kn + 25 kn dostava

Naruči proizvod

  • Konzumiranjem Ella’s čaja tjelesna težina postupno
    se smanjuje, bez velikih oscilacija.

Za skidanje kilograma

Nova formula iz Epimena Ella´s čaj ima značajnu ulogu u procesu mršavljenja. Svojim sastavom ima povoljan utjecaj na ubrzanje metabolizma što potiče brži gubitak kilograma i druge blagotvorne utjecaje na organizam.

List bijelog jasena (Fraxinus excelsior) dominira u ovom pripravku. U kombinaciji sa cvijetom bazge i plodom komorača poboljšava metabolizam i iznimno je pogodan za pojačano izlućivanje tekućine iz tkiva. Potiče probavni sustav i ima blago laksativno djelovanje. List paprene metvice i C vitamin iz breze važni su čimbenici u izmjeni tvari odnosno metaboličkim procesima, zbog čega dolazi do gubitka tjelesne težine.

Što Ella’s čaj sadrži?

– List bijelog jasena: 25 g / 100 g (Fraxinus excelsior)
– List obične breze: 20 g / 100 g (Betula alba)
– Cvijet crne bazge: 20 g / 100 g (Sambucus nigra)
– Zelen europske zlatnice: 15 g / 100 g (Solidago virgaurea)
– List paprene metvice: 10 g / 100 g (Mentha x piperita)
– Plod običnog komorača: 10 g / 100 g (Foeniculum vulgare)

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter