Devet strategija za uspješnu dijetu

 

DSC_4270

Kada ste odlučili da se želite riješiti viška kilograma potrebno je učiniti sve da si olakšate provođenja plana. Slijedite sljedećih devet strategija makar vam se učinile nelogične.

Kupujte samo zdravu hranu. Napunite hladnjak količinom hrane dovoljnom za tjedan dana kako bi ste se mogli pridržavati dijetno plana. Ne kupujte nezdravu hranu da biste izbjegli iskušenja.

Pripremite obroke unaprijed. Pripremite sve što vam je potrebno za taj dan ujutro dok si spremate doručak ili nakon posla. Uvijek kada pripremate hranu pripremite svih šest obroka.

Napravite dvostruke porcije. Ubrzajte pripremanje hrane tako da ćete, primjerice, ispeći 400 grama piletine i podijeliti to na ručak i večeru.

Jedite istu hranu svaki dan. Smanjenje izbora ubija žudnju i pomaže vam da vidite hranu kao gorivo za vaše tijelo. Promijenite dijetu svaka tri tjedna.

Jedite svaki dan u isto vrijeme. Ne čekajte da ogladnite jedite svaka tri sata. Budite precizni.

Ponesite hranu sa sobom. Na poslu, u školi, u šetnji… uvijek ponesite hranu od koje mršavite.

Jedite prije nego izlazite iz kuće. Izbjegnite da zbog gladi posegnete za brzim i nezdravim obrocima. Izađite siti i ponesite hranu sa sobom.

Bilježite napredak za motivaciju. Fotografije, tjelesne mjere i napredak u teretani pomoći će vam da nastavite s gubljenjem suvišnih kilograma. Ciljajte na gubitak 2-3% masnoća mjesečno.

Koristite Ella’S čaj i Ella Slim kapsule koje su dokazano učinkovita pomoć pri mršavljenju. Naši proizvodi pomoći će vam umanjiti osjećaj gladi i ubrzati metabolizam ta ćete na taj način izgubiti dodatne kilograme.

19.05.2014., 14:18

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter