Česta pitanja

 

Česta pitanja vezana uz Epimen kapsule

Dolazi li konzumiranjem Epimen kapsula do neželjene erekcije?

NE, jer je za erekciju potreban erotski stimulans.

Može li Epimen pomoći mladim ljudima kod preuranjene ejakulacije?

Apsolutno! Problem preuranjene ejakulacije kod mladih ljudi vrlo je uobičajen. Također će profitirati od povećane potencije jer će se ejakulacija dogoditi puno kasnije.

Što Epimen kapsule sadrže?

 • Ekstrakt sjemenki japanske sofore: 225 mg (Sophora japonica)
 • Ekstrakt ploda nara: 135,0 mg (Punica granatum)
 • Ekstrakt sjemenki slatkog badema: 72 mg (Prunusa amygdalus var. dulcis)
 • Ekstrakt kore kineskog cimetovca: 18 mg (Cinnamomum cassia)

Obrazloženje izbora sastava EpiMen Plus kapsula

EpiMen Plus je biljni proizvod čiji sastav se temelji na iskustvima dugotrajne primjene biljnih afrodizijaka i najnovijim znanstvenim saznanja o njihovom djelovanju.
Glavni sastojak EpiMen Plus kapsula je japanska sofora, biljka koja sadrži prirodni flavonoid kvercetin, te zajedno s plodom nara kao izvorom prirodnih polifenola i sinergijom fitonutrijenata iz sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca podržava vitalne i obrambene funkcije organizma.

Sophora japonica (Japanska sofora)
Glavne aktivne sastavnice japanske sofore su flavonoidi.
Iz sjemenki S. japonica izolirani su kvercetin, rutin (kvercetin-3-rutinozid) te genistein, koji djeluju kao jaki antioksidansi.
Nekoliko drugih flavonol glikozida, flavonol triglikozida i tetraglikozida (najzastupljeniji kemferol) te brojni izoflavonoid glikozidi (derivati genisteina) otkriveni su također u plodovima japanske sofore. Sjemenke japanske sofore sadrže i triterpene, fosfolipide, amino kiseline, polisaharide i masne kiseline. Među svim testiranim bioflavonoidima, kvercetin ima najjače oksidacijsko djelovanje, a time je i snažan čistač slobodnih radikala. Poboljšava seksualnu funkciju kod muškaraca.

Punica granatum (Nar)
Glavni aktivni sastojci ploda nara su polifenoli, punikalagin A i B, galna kiselina i elagna kiselina. Punikalagin posjeduje antiinflamatorno i antigenotoksično djelovanje, dok galna kiselina pokazuje antimikrobno i antibakterijsko djelovanje. Istraživanja su pokazala da elagna kiselina djeluje antitumorno te kao jaki antioksidans.
Plod nara sadrži i flavonoide (antocijanine, katehine i druge kompleksne flavonoide). Sok iz nara bogat je antocijaninima, a sadrži i polifenole galoilglukozu, punikalagin, punikalin te elagnu i galnu kiselinu.
Blagotvorno djeluje na urološko zdravlje muškaraca (erektilnu disfunkciju i benignu hiperplaziju prostate).

Prunus amygdalus var. dulcis (Slatki badem)
Sjemenke slatkog badema sadrže polisaharide, flavonoide, amino kiseline (aspartinska, prolin, glutaminska, alanin, arginin i serin), vitamine (niacin, piridoksin, askorbinska kiselina), provitamin β – karoten, betain (licin ), šećere, proteine i masti, zeaksantin i β – sitosterol. Djeluje kao imunostimulator (β – karoten, polisaharidi, glikoproteini te vitamini), antioksidans (polisaharidi, flavonoidi, C vitamin, β – karoten, cink) i afrodizijak.

Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac)
Kineski cimetovac sadržava eterično ulje s cinamaldehidom kao vodećom komponentom, te tanine, diterpene, organske kiseline i sluzi.
Djeluje kao karminativ i stimulans apetita. Eterično ulje djeluje antimikrobno i antibakterijski, a cinamaldehid snizuje krvni tlak. Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i povišenim lipidima. Smatra se da ekstrakt kineskog cimetovca indirektno stimulira libido, jelovanjem na dopamin receptore povezane s užitkom.

Tko ne može uzimati Epimen?

Ne preporuča se osobama kojima je liječnik zabranio tjelesne aktivnosti uslijed povišenog šećera, krvnog tlaka i srčanih tegoba.

Kako ga konzumirati, koliko traje?

Za najbolji efekt najbolje je konzumirati (1 kapsulu) 30-45 min prije aktivnosti. Djelovanje 1 kapsule je do 72 sata.

Česta pitanja vezana uz Ella’s čaj

Kako konzumirati čaj i koliko traje jedno pakiranje?

Pakiranje čaja (100 g) traje 15 dana.
Potrebno ga je piti minimalno 1,5 L dnevno da bi čaj bio učinkovit.
Piti prije jela (smanjuje apetit) i tokom cijelog dana.

Kako se priprema čaj?

1,5 žlicu čaja ( veliku) preliti sa 1,5 L vrele vode i ostaviti poklopljeno 10 minuta.
Nakon toga procijediti te piti nezaslađeno.

Koliko se dugo smije konzumirati čaj?

Čaj je na potpuno biljnoj bazi tako da se može koristiti neograničeno.
Kada postignete željenu težinu čaj možete nastaviti piti jer ubrzava metabolizam ,regulira probavu, šečer i trigliceride u krvi, pa je preporučen svima.

Što Ella’s čaj sadrži?

 • List bijelog jasena: 25 g / 100 g (Fraxinus excelsior)
 • List obične breze: 20 g / 100 g (Betula alba)
 • Cvijet crne bazge: 20 g / 100 g (Sambucus nigra)
 • Zelen europske zlatnice: 15 g / 100 g (Solidago virgaurea)
 • List paprene metvice: 10 g / 100 g (Mentha x piperita)
 • Plod običnog komorača: 10 g / 100 g (Foeniculum vulgare)

Koje biljke sadrži čaj?

 • List bijelog jasena
 • List obične breze
 • Cvijet crne bazge
 • Zelen europske zlatnice
 • List paprene metvice
 • Plod običnog komorača

Kome se ne preporuča čaj?

Čaj ne smiju uzimati trudnice,dojilje i mala djeca.

Preporuka prehrane po krvnoj grupi

Ella's čaj

Konzumiranjem Ella's čaja tjelesna težina postupno se smanjuje, bez velikih oscilacija i povratka izgubljenih kilograma.

Epimen kapsule

Prirodna pomoć za potenciju, dovodi do supersnažnih erekcija i odgađa prijevremenu ejakulaciju.

Epiderm balzam

Ljekoviti balzam širokog spektra djelovanja, pogodan za pospješivanje zacjeljivanja rana, opekotina, čireva, blažih upala kože.

O nama

CANDEO PHARM d.o.o. je tvrtka koju vodi tim iskusnih stručnjaka na području biokemije, farmakologije, medicine i nutricionizma. Bavimo se proizvodnjom medicinskih pripravaka, koji su sastavljeni iskjučivo od biljnih sastojaka te su, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu...

Pročitajte više o nama

Iskustva

Nakon operacije prostate svaki čovjek ima određene probleme jer nastradaju živci bitni za seksualni odnos. Ja sam imao sreću da sam vrlo brzo naišao na stimulans Epimen koji je riješio sve moje probleme. Meni je kapsula počela djelovati čim sam je uzeo. Svima bih preporučio Epimen, naročito onima koji su kao i ja morali operirati prostatu, ali i svima koji žele povećati ili vratiti svoju seksualnu snagu

Ćiro Blažević, trener svih trenera

Newsletter